Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

În jur de 3,4 milioane de englezi, adică aproximativ 6% din populația Angliei, ar fi fost infectați cu coronavirus

Written by on August 13, 2020

Peste 3 milioane de englezi, ar fi fost infectați cu coronavirus de la începutul pandemiei și au deja anticorpi pentru boală, conform rezultatelor unui studiu realizat de Imperial College London și publicat joi, scrie POLITICO, citat de Digi 24.

Studiul a inclus peste 100.000 de voluntari care au fost testați pentru anticorpi la COVID-19 între 20 iunie și 13 iulie. Rata pozitivării testelor de anticorpi a variat în funcție de locul în care lucrează voluntarii, vârsta, etnia și alți factori a anunțat departamentul britanic pentru sănătate și asistență socială, într-un comunicat.

Cei care locuiesc în Londra au fost mai predispuși la a fi infectați – 13% aveau anticorpi, în timp ce locuitorii din sud-vestul Angliei au fost testați pozitiv în proporție de doar 3%.

Persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani au avut anticorpi în proporție de 8%, în timp ce grupul cu prevalența cea mai mică este cel al persoanelor de peste 65 de ani, de 3%. Aproape toți cei care au fost confirmați, anterior, cu COVID-19 aveau anticorpi – 96%.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *