Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

„Nopțile tropicale” ar putea deveni o caracteristică mai frecventă a vremii din Marea Britanie

Written by on August 12, 2020

„Nopțile tropicale”, unde temperaturile nu scad sub 20°C, ar putea deveni o caracteristică din această perioadă a anului, a vremii din Marea Britanie în viitor. Cauza fiind schimbărilor climatice, avertizat meteorologii.

Tot ei remarcă faptul că încălzirea climei ar putea avea un impact asupra sănătății oamenilor.

Patru nopți tropicale au fost înregistrate în Marea Britanie în acest an, trei având loc începând cu 8 august și una pe 25 iunie.

„Odată cu schimbările climatice și încălzirea globală, vom vedea mai multe nopți tropicale”, a spus Nicola Maxey, un purtător de cuvânt al Met Office, informează independent.co.uk

„Undele de căldură continuă pe măsură ce furtunile aduc inundații bruște.
Între 1961 și 1990 au fost 44 de nopți în care temperaturile nu au scăzut sub 20°C. Începând cu 1991 au mai rămas 84 de nopți tropicale”, a adăugat ea.

Cu toate acestea, furtunile și ploile abundente sunt, de asemenea, prognozate să aducă inundații în mai multe părți din Anglia și Scoția. Un avertisment de vreme galbenă pentru furtuni în mare parte din Marea Britanie până joi seara.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *