Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Facturile la energie vor scădea cu până la 95 de lire sterline pe an pentru milioane de gospodării

Written by on August 7, 2020

Aproximativ 15 milioane de gospodării își vor vedea facturile la gaze și energie electrică reduse cu până la 95 de lire sterline.

O gospodărie medie va plăti 1.042 lire sterline pe an pentru gaz și electricitate după ce schimbarea va intra în vigoare la 1 octombrie, a spus Ofgem, citat de independent.co.uk

Clienții cu cont de plată anticipată vor vedea că facturile scad cu până la 95 de lire sterline, în timp ce cei de la tarifele standard se vor bucura de o reducere de până la 84 de lire sterline.

Limita de preț va fi revizuită din nou în șase luni.

„Milioane de gospodării, dintre care multe se confruntă cu dificultăți financiare din cauza crizei Covid-19, vor înregistra economii mari la facturi. Ofgem va continua să protejeze consumatorii în lunile dificile, în timp ce colaborăm cu industria și guvernul pentru a construi o piață a energiei mai ecologică și mai echitabilă. ”, a declarat Jonathan Brearley, directorul executiv al Ofgem.

Clienții pot face economii de sute de lire sterline pe an, trecând regulat la cele mai ieftine tarife disponibile.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *