Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Cea mai călduroasă zi a anului pentru Marea Britanie ar putea fi azi! Urmează sfaturile de siguranță

Written by on August 7, 2020

Autoritățile îi îndeamnă pe iubitorii de plajă să urmeze sfaturile de siguranță, astfel încât azi, vineri, 7 august s-ar putea înregistra
temperaturi record pentru Marea Britanie. Meteorologii spun că ar putea fi cea mai caldă zi a anului.

Met Office a emis un avertisment pentru pentru acest weekend, ceea ce înseamnă că există o probabilitate de 90 la sută ca temperaturile să atingă 37C în unele zone.

„Sâmbătă va fi probabil o altă zi călduroasă pentru părțile din sudul și centrul Marii Britanii ”, a spus Dan Suri, meteorologul Met Office, citat de independent.co.uk

Cea mai caldă zi a anului până în prezent a fost 31 iulie, cea mai ridicată temperatură fiind înregistrată la 37,8 C în Heathrow. Garda de coastă a raportat acea zi cea mai aglomerată din ultimii patru ani, deoarece au fost înregistrate peste 300 de incidente. Drept rezultat îndeamnă oameni să respecte regulile de siguranță și protecție solară. Oamenii sunt avertizați să evite spațiile deschise.

Grahame Madge, purtător de cuvânt al Met Office, a declarat: „Toată lumea trebuie să fie atentă în timpul acestei unde de căldură, mai ales vineri, unde vom vedea o creștere dramatică a temperaturii în unele părți, depășind pragul undelor de căldură.

“După o săptămână mai rece, oamenii ar trebui să se abțină de la călătorii. Iar dacă urgența impune acest lucru, hidratarea este esențială și neapărat accesoriile de protecție solară. Șansa de arsuri solare și deshidratare va fi mult mai mare.”

Echipajele pentru bărcile de salvare sunt pregătite pentru un weekend aglomerat, plajele preconizate să fie ambalate, deoarece mai multe persoane petrec vara în Marea Britanie din cauza blocării coronavirusului.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *