Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Atenție la meduze! Pe coasta de Sud a Angliei au fost văzute grupuri de meduze periculoase

Written by on August 7, 2020

Mii de oameni sunt așteptați să se adune pe litoral în acest weekend pentru a se bucura de unda de căldură din Marea Britanie. În acest context populația este avertizată să fie precaută la meduzele care au staționat pe coasta de sud a Angliei. Acestea pot înțepa foarte dureros.

Stațiunile din sud-vest au raportat un număr mare de cazuri în care surferii și înotătorii au fost înțepați.

Darren Murray, un explorator și un expert în animale sălbatice, a spus că a văzut un grup de câteva mii de meduze, întins pe o lungime de un kilometru, potrivit independent.co.uk

Acesta a reușit să identifice trei tipuri diferite – luna, busola și o meduză albastră necunoscută.

Dat fiind faptul că a început cel mai fierbinte weekend al anului și plajele vor fi pline, e bine de ținut cont și de evitat contactul cu creaturile marine.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Abonează-te pentru ultimile știri și noutăți importante!

Felicitari! Te-ai abonat cu succes!

A fost o eroare. Te rog mai incearcă o dată.

CARAMAN FM will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.