Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Trucuri de care să ții cont când cumperi pepene roșu

Written by on August 1, 2020

Pepenele roșu este capitolul preferat din nostalgiile verii, care te poate bântui la orice oră. E așteptat, dorit și savurat cu toată intensitatea gustului, dacă ai noroc să dai peste cel roșu și dulce. Specialiștii au încercat să dea norocul la o pare și să ne vină în ajutor cu trucuri sigure, reiește din mai multe studii, astfel încât să reușim să-l alegem pe cel mai roșu și gustos.1. Căută unul care să aibă coaja de un verde profund, nu verde deschis sau gălbui.

  1. Căută fundul pepenelui sau partea care a stat pe pământ cât timp s-a copt. Dacă este crem sau galbenă, pepenele este copt. Dacă este verde deschis sau albă, nu este gata de consum.
  2. Lovește-i fundul puțin. Dacă sunetul este grav și gol, îl poți cumpăra.
  3. Când codița este mai uscată, pepenele este copt. De asemenea, dacă are o zona galbenă, ca o pânză de păianjen pe el, e dulce și bun de consum.
  4. Indiferent de mărimea pepenelui, acesta trebuie să fie greu. Cu cât are greutatea mai mare, cu atât conține mai multă apă și e mai zemos și delicios.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *