Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Breaking News: Boris Johnson amână ușurarea restricțiilor promise pentru 1 August. Numărul cazurilor de covid-19 din nou în creștere.

Written by on August 1, 2020

Începând de astăzi 1 August, centrele de agrement; inclusiv sălile de bowling, patinoarele, cazinourile și toate serviciile care presupune contact apropiat precum esteticienii sau sălile de masaj, trebuiau să redeschidă. Însă, guvernul a decis să amâne redeschiderea acestora pentru cel puțin încă 2 săptămâni. Acest fapt se datorează numărului sporit de noi cazuri de coronavirus, care e în creștere pentru prima dată de la sfârșitul lunii Mai, conform BBC.

Datele sugerează aproximativ 4.200 de noi infecții pe zi, comparativ cu 3.200 cu doar o săptămână în urmă.

Cazinourile și sălile de bowling vor rămâne închise, Boris Johnson a spus că a venit timpul să „apăsăm și mai mult pedala de frână”.

Acoperirile de față vor fi obligatorii în mai multe spații închise, cum ar fi sălile de cinema.

Directorul medical al Angliei, prof. Chris Whitty, a avertizat că Marea Britanie e pe cale de a-și atinge limitele referitor la reducere a restricțiilor, se pare că nu mai e mai mult. Apărut la conferința de presă de ieri 31 iule 2020, alături de premierulBoris Jhonson la un briefing special din Downing Street, prof. Whitty a spus că „ideea că putem deschide totul și în același timp să ținem virusul sub control” este greșită.

Întrebat dacă este sigur pentru ca școlile din Angliei să redeschidă în toamnă, el a spus că este un „act de echilibrare dificil” și că a dat de înțeles că pentru a deschide școlile va trebui de închis iar puburile.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *