Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Taylor Swift va lansa azi un album surpriză “Folklore”, înregistrat în izolare

Written by on July 24, 2020

Taylor Swift le face o surpriză fanilor cu un nou album ce va fi lansat azi, 24 iulie pe rețelele de socializare. “Folklore” va apărea la mai puţin de un an de la debutul lui “Lover”. E un material discografic înregistrat în izolare, al optulea din cariera artistei, informează independent.co.uk

Foto: billboard.com

Cele 16 piese scrise în izolare de artista de 30 de ani reprezintă un amalgan de frici, vise, gânduri și stările de spirit.

Teaserul de data aceasta nu a fost lansat din timp, ci chiar în pragul lansării. Artista a postat 9 fotografii separate pe Instagram care împreună compun o imagine mozaic a sa, izolată în pădure. Ulterior a venit şi dezvăluirea noului proiect. Odată cu lansarea noului album va sosi şi primul single şi primul videoclip, cel pentru track-ul “Cardigan”. Filmările au avut loc în prezenţa unui inspector medical, toată lumea a purtat măşti şi s-a păstrat distanţa socială. Taylor şi-a făcut singură machiajul şi coafura, dar şi styling-ul pentru a evita expunerea.

Foto: billboard.com

„Cea mai mare parte a lucrurilor pe care le-am programat pentru această vară nu au avut loc, dar sunt câteva pe care nu le-am prevăzut şi care au devenit realitate”, a explicat tânăra în vârstă de 30 de ani, făcând referire la noul său album, citează Agerpres.

Cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată de International Federation of the Phonographic Industry (IFPI) cel mai bine vândut artist al anului 2019, devansând nume ca Ed Sheeran, Billie Eilish şi The Beatles.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *