Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

De azi britanicii sunt obligați să poarte măști în magazine, bănci, la poștă și în aeroport

Written by on July 24, 2020

Britanicii vor fi amendați, dacă nu vor respecta obligativitatea purtării măștilor în magazine, bănci, stații de autobuz, săli de spor, la poștă în mall-uri și în aeroporturi, potrivit The Guardian

Regulamentul impune clienții, nu și personalul mall-urilor sau supermarketurilor. Guvernul „recomandă ferm angajaților să ia în considerare utilizarea măștilor de protecție acolo unde este cazul”. De asemenea, în bănci sau în oficiile poștale și alte întreprinderi, angajații vor putea solicita oamenilor să înlăture masca pentru a putea fi identificați mai ușor.

Ministrul Sănătății Matt Hancock: „ Este vital să ă continuăm să facem cumpărături în siguranță, pe măsură ce trecem la următoarea etapă de relaxare a restricțiilor. Toată lumea trebuie să joace un rol activ în lupta împotriva acestui virus, urmând aceste noi îndrumări. De asemenea, vreau să mulțumesc publicului britanic pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajuta această țară să fie în siguranță”.

Începând de azi, 24 iulie, toți cetățenii care nu respectă aceste reguli vor fi amendați cu până la 100 de lire sterline. Copiii sub 11 ani și cei cu anumite dizabilități vor fi scutiți de purtarea măștii.

Magazinele pot interzice intrarea oricărui cetățean care nu poartă mască, iar dacă clienții refuză să se conformeze, angajații pot solicita intervenția poliției.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *