Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Sălile de forță redeschid în Anglia. Marea Britanie planifică revenirea la normalitate până la Crăciun. Află ultimele noutăți de la conferința de astăzi.

Written by on July 17, 2020

Astăzi, cu câteva ore în urmă într-o conferință de presă premierul britanic Boris Johnson a declarat că va ușura și mai mult restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Acest pas face parte din planurile guvernului pentru o „revenire semnificativă la normalitate” până la Crăciun, conform BBC.

Conform noilor îndrumări oricine poate folosi transportul public indiferent de scopul călătoriei, măștile și acoperirile de față rămân obligatorii.

Începând cu 25 iulie săliile de gimnastică, piscinele și alte facilități sportive pot redeschide.

Mehdi Fedouach/Getty Images

De la 1 August cei care au lucrat de acasă sunt rugați să se întoarcă la locul de muncă dacă este sigur și au fost luate măsurile necesare de protecție. Însă va rămâne la discreția companiilor de a readuce personalul la locurile de muncă sau de ai lăsă să continue munca de acasă.

Tot de la 1 August, centrele de agrement rămase; inclusiv sălile de bowling, patinoarele, cazinourile și toate serviciile care presupune contact apropiat precum esteticienii sau sălile de masaj, vor fi autorizate să redeschidă.

– Teatrele vor redeschide dar unele scaune vor fi lăsate libere pentru a păstra distanța recomndată de 1 m.
– Vor fi permise ceremoniile de cununie și nunțile cu un număr nu mai mare de 30 de invitați.

Administrațiile din Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord au puterea de a-și stabili propriile termene pentru reducerea restricțiilor.

Iar începând de Sâmbătă, Consiliile locale din Anglia vor primi noi puteri pentru a forța proprietarii să închidă pub-urile, cafenelele, magazinele și restaurante în zonele afectate de focarele de coronavirus.

Din septembrie, școlile, grădinițelei și colegiile vor fi deschise pentru toți în condiții normale în timp ce universitățile lucrează, de asemenea, pentru a redeschide fără restricții.

Din octombrie, guvernul intenționează să permită publicului să se întoarcă pe stadioane și în cluburile de noapte.

Boris Johnson a declarat că foaia de parcurs “rămâne condiționată” de progresele continue în controlul virusului și prevenirea unui al doilea val de infecții care ar putea copleși NHS-ul.

Tot el a adăugat că „speră la bine dar planifică pentru ce poate fi mai rau”

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *