Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

5G făcute de Huawei nu au trecere în Marea Britanie

Written by on July 15, 2020

Furnizorii britanici de telefonie mobilă au interdicție să cumpere echipament 5G de la Huawei după 31 decembrie și trebuie, de asemenea, să înlăture toate echipamentele 5G ale companiei chinezești din rețelele lor, până în 2027, potrivit BBC, citat de Digi24.

Secretarul pentru Digital Oliver Dowden a comunicat Camerei Comunelor decizia guvernului de la Londra.

Aceasta vine ca urmare a sancțiunilor impuse de căre administrația americană de la Washington, care spune că firma reprezintă o amenințare la adresa securității naționale, acuzație negată de Huawei.

„Nu a fost o decizie ușoară, însă este cea potrivită pentru rețelele telecom ale Marii Britanii, pentru securitatea noastră națională și economia noastră, atât pentru acum cât și pe termen lung”, a declarat Dowden.

Huawei a comunicat că mișcarea este „o veste proastă pentru oricine din Marea Britanie cu un telefon mobil” și este o amenințare care poate „muta Marea Britanie pe banda digitală înceată, crește facturile și să adâncească diviziunea digitală”.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *