Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

E lege: Din 24 iulie măștile vor fi obligatorii în toate magazinele din Anglia. Nerespectarea legii te va costa £100 de lire.

Written by on July 14, 2020

Începând de vinerea viitoare, 24 iulie măștile de față vor deveni obligatorii în toate magazinele din Anglia. Doar copii mici de 12 ani sau cei cu dizabilități vor fi scutiți de noile reglementări, conform BBC.

Vânzătorilor li se va cere să le spună clienților să poarte măști, dar personalul magazinelor nu va avea puterea legală să impună amenzile, doar poliția o va putea face. Amenda va fi de până la £100 de lire iar dacă o achiți în decurs de 15 zile, va costa doar £50.

De la mijlocul lunii mai, publicului englez îi i-a fost recomandat să poarte acoperiri de față sau măști în spațiile publice închise, dar abia acum guvernul a luat măsuri de a le impune pe acestea în magazine.

Acestea sunt concepute pentru a minimiza răspândirea coronavirusului și, de asemenea pentru a asigura oamenii că magazinele sunt locuri sigure unde pot mereu să se întoarcă pentru cumpărături.

Decizia guvernului de a introduce masca obligatorie vine după ce în Regatul Unit s-au anunțat încă 11 decese, numărul total de victime fiind de aproape 45.000.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *