Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Perioada de graţie în care proprietarul nu poate cere evacuarea se apropie de sfârșit. Peste 227 de mii de chiriași riscă să fie scoși în stradă

Written by on July 9, 2020

În Marea Britanei sunt 8 milioane de persoane care stau în chirie. Peste 227 de mii însă riscă să fie evacuați potrivit studiului realizat de YouGov, citat de The Independent și metro.news. Chiriașii nu au plătit chiria din luna martie, iar ordinul Guvernului de a prelungi perioada de graţie în care proprietarul nu poate cere evacuarea expiră pe 23 August.

În urma îndemnului Shelter, care cere autorităţilor să respecte promisiunea făcută, de a nu permite ca din cauza COVID, vreun chiriaș să fie evacuat, Ministerul pentru Locuinţe a răspuns că analizează situaţia şi lucrează la proceduri juridice care să asigure protecţia acestora. În prezent, oricine nu și-a achitat chiria timp de două luni, automat poate fi scos în stradă.

Studiu mai arată că din 227 de mii de chiriași, 174 de mii au primit avertismente din partea proprietarilor că vor fi evacuate imediat ce termenul stabilit de Guvern va expira.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *