Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Samsung a fixat data de lansare a următorului Galaxy Note. Evenimentul va fi transmis online

Written by on July 8, 2020

Producătorul coreean a trimis invitaţiile de presă pentru un nou eveniment Galaxy Unpacked, care va avea în centrul atenției cel mai nou dispozitiv din seria Galaxy Note, informează profit.ro

Al doilea eveniment Galaxy Unpacked din acest an, după cel din primăvară, unde a avut loc lansarea seriei Galaxy S20, va fi organizat virtual pe 5 august şi va fi transmis online.

Foto: profit.ro

Evenimentul se va numi Galaxy Note 20 și va putea fi urmărit în direct pe site-ul companiei coreene şi, foarte probabil, pe conturile acesteia de YouTube, Facebook şi alte reţele sociale.

Alături de stylus, seria Note 20, care va fi compusă din cel puțin două modele, va prelua probabil parte din caracteristicile foto de la Galaxy S20 și va plusa, la fel de probabil, cu un ecran și o baterie mai mari. Există speranțe ca la același eveniment să-și facă o apariție surpriză al doilea smartphone pliabil al celor de la Samsung. Fold 2, conform puținelor informații de până acum, se pare că va avea un ecran intern de 7,7 inch.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *