Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Pașaportul japonez l-a depășit pe cel al Republicii Singapore, fiind cel mai bun pașaport din lume

Written by on July 8, 2020

Pașapoartele japoneze oferă acces la cel mai mare număr de destinații din lume fără viză, potrivit clasamentului Passport Index al firmei britanice de avocatură Henley & Partners. Persoanele cu pașaport japonez pot intra în 191 de țări fără viză sau să primească viză la intrare, scrie Agerpres, citat de profit.ro.

Potrivit guvernului japonez, aceasta reflectă imaginea internațională bună a țării ca a treia cea mai mare economie a lumii și una dintre cele mai sigure țări.

Pașaportul Singapore se clasează pe locul al doilea, oferind intrarea fără viză în 190 de țări, urmat de pașapoartele german și sud-coreean, care oferă accesul în 189 de țări. Potrivit guvernului japonez, aceasta reflectă imaginea internațională bună a țării ca a treia cea mai mare economie a lumii și una dintre cele mai sigure țări. Clasamentul nu ia în considerare restricțiile actuale de călătorie din cauza pandemiei de coronavirus, care pot avea prioritate în fața informațiilor privind vizele.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *