Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Fiecare bucureştean de peste 14 ani va beneficia de un tichet în valoare de 50 RON pe care îl va putea folosi în orice restaurant din Capitală

Written by on July 8, 2020

Bucureştenii vor primi vouchere pentru a merge la restaurant. Fiecare de peste 14 ani va beneficia de un tichet în valoare de 50 RON pe care îl va putea folosi în orice restaurant sau cafenea de pe raza Capitalei, potrivit unui proiect de hotărâre CGMB iniţiat de liderul consilierilor generali ALDE, Tudor Tim Ionescu, informează newmoney.ro.

„Nu putem asista impasibili cum sectorul HoReCa suferă fără să fie sprijinit de nimeni în această perioadă atât de grea. De 4 luni de zile, acest sector în care activează sute de mii de oameni este afectat, iar antreprenorii nu primesc niciun sprijin din partea autorităţilor, ci doar scuze şi restricţii, potrivit Mediafax.

El a mai spus că prin acest proiect sunt susţinuţi antreprenorii, angajaţii acestora care vor avea mai multă şi va fi oferit cetăţenilor posibilitatea de a „petrece un moment relaxant în aer liber într-o locaţie unde să poată realiza această consumaţie şi indirect”. „Acei bani se vor reîntoarce prin taxe, atât la nivelul bugetului local cât şi central”, a mai spus Tudor-Tim Ionescu. Proiectul de hotărâre este susţinut, prin semnătură, de toţi consilierii generali ai ALDE.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *