Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

O broască a călătorit 8.000 km și a ajuns într-un supermarket din Marea Britanie

Written by on July 6, 2020

După ce a călătorit 8.000 de kilometri, din America de Sud până în Marea Britanie, o broască exotică a fost găsită într-un magazin Asda, informează BBC, citat de Digi24.

Personalul magazinului alimentar a văzut amfibianul de mărimea unui deget printre banane și a sunat la RSPCA (Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale).

Există ipoteze că broasca a sosit din Columbia, unde sute de mii de tone de fructe produse la nivel local sunt exportate în Marea Britanie în fiecare an.

Broasca, botezată Asda, a fost preluată de specialiștii RSCPA și hrănită cu muște și greieri. Amfibienii sunt capabili să-și încetinească metabolismul și se crede că așa a reușit broasca exotică să supraviețuiască călătoriei lungi într-un mediu mai rece, fără apă sau mâncare.

Broasca Asda a ajuns într-un final la Silent World Zoo To You, un centru specializat din Haverfordwest, unde va trăi într-un mediu propice.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *