Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Porcii nu vor mai mânca lături! UE revoluționează “Legea porcului” și cere echipament special și dezinfectat

Written by on July 5, 2020

Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie hrănite cu lături – resturile de mâncare rămase de la oameni. Vor și un echipament special și dezinfectat, pe care proprietarul să-l poarte în cotețul porcilor, potrivit Digi24.

Bruxelles cere alte haine în preajma porcului, altă încălțăminte, sursă de dezinfectare și niciun rest alimentar în trocul de hrană.

Noua lege a porcului le interzice țăranilor să-și plimbe porcii prin gospodărie, să-i lase liberi lângă bălți, râuri sau printre alte animale. Rudele nu mai pot crește porci pe care să-i mute dintr-o gospodărie în alta. Conform ANSVSA, gospodarul care vrea să crească porci pentru comercializare va fi obligat să se autorizeze în acest sens şi să îndeplinească condiţiile sanitare impuse creşterii porcinelor la nivel industrial.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *