Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

România nu este o țară “sigură” pentru Marea Britanie. Află de ce

Written by on July 4, 2020

România nu a fost inclusă de Guvernul de la Londra pe lista celor 59 de țări considerate cu risc redus. Încă 420 de persoane au fost infectate cu coronavirus în ultimele 24 de ore în România, bilanțul ajungând la 28.166 de cazuri. 

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, că pentru cetățenii români se mențin restricțiile la frontiere. Românii care merg în Marea Britanie după 10 iulie, sunt obligați să stea în izolare 14 zile.

Printre țările pe care guvernul britanic le consideră sigure se numără Grecia, Franța, Italia, Spania, Germania, Vietnam și Coreea de Sud – ultimele două fiind lăudate pentru modul în care au gestionat criza de coronavirus, scrie BBC, de Digi24.

Deși Turcia nu a fost inclusă pe lista șărilor considerate cu risc redus a Uniunii Europene, ea se află pe lista statelor considerate sigure de Marea Britanie. 

Suedia, în schimb, este una dintre țările care nu au fost incluse pe lista guvernului britanic. Având o abordare mai relaxată a restricțiilor anti-COVID, rata infecției este mai mare decât cea din ​​Regatul Unit.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *