Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Într-un final.. De astăzi frizeriile, saloanele de frumusețe, sălile de cinema, muzeele, pub-urile, restaurantele și hotelurile deschid în Anglia.

Written by on July 4, 2020

În sfârși de astăzi frizeriile vor deschide ușile clienților care nu și-au mai tuns parul la un salon de mai bine de 3 luni. Cei mai curajoși s-au tuns singuri, alții au încredințat tunsoarea soțiilor, prietenilor sau rudelor iar restul au așteptat cu sufletul la gura această zi.

Decizia de a redeschide saloanele face parte din etapa următoare din planul guvernului britanic de ușurare treptată a stării de urgență, care a văzut deschiderea parțială a școlilor primare, a creșelor și a magazinelor începând cu 1 iunie.

REUTERS/Ronen Zvulun

Nu va fi însă o vizită ca înnainte. Măsuri de siguranță vor fi puse în aplicare. Va trebui să urmăriți marcajele de pe podea care vă vor arăta unde ar trebui să așteptați. Pentru a fi siguri că veți veni acasă cu o frizură nouă clienții sunt încurajați să se programeze din timp.

Frizerii au fost sfătuiți să poarte viziere de protecție sau măști iar clienții sunt încurajați să nu vorbească cu frizerii doar decât dacă le explică cum doresc să fie tunși. Conform noilor reguli clienții nu sunt obligați să poartă maști.

ASHX

Pub-urile, restaurantele și cafenelele vor putea deschide și ele. Patronii se bucură că în sfârșit pot deschide și declară „fantastică” această ocazie, dar îndeamnă clienții să respecte personalul și schimbările în felul de a comanda și servi.

Cei care vor să vină la pub sunt încurajați să rezerve mesa în avans, nu se va permite comandarea sau servirea la bar. Performanțele live sunt și ele interzise.

Conform licenței acestora, pub-urile și barurile pot servi alcool doar între orele permise, unele puburi vor deschide mai devreme însă pentru a servi și micul dejun.

În multe localuri vei putea comanda și plăti direct de pe telefonul mobil.

Fii pregătit să oferi datele personale angajaților restaurantelor sau pub-urilor pentru a te contacta în caz că s-a depistat un caz de coronavirus în localul lor.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *