Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Părinții din Marea Britanie vor fi amendați dacă nu-și trimit copiii la școală în septembrie

Written by on June 29, 2020

Părinții din Marea Britanie care nu-și trimit copiii la școală în luna septembrie vor fi amendați, a anunțat ministrul Educației Gavin Williamson, potrivit BBC, citat de Digi24.

“Dacă nu există un motiv bun pentru absență vom impune amenzi părinților”, a declarat ministrul britanic al Educației.

Pe de altă parte, directorii de școli consideră că sancționarea părinților nu este o soluție potrivită. Această “amenințare” a fost aspru criticată și de o organizație caritabilă, ei sugerând introducerea unei ”perioade de tranziție” la începutul școlii.

Și părinții dau reacții de protest: „Acum pot eu sancționa școala pentru că nu s-au făcut lecții de la începutul carantinei”, a mai spus un părinte a cărui fiică a avut un singur curs online, de 30 de minute.

“Sunt un părinte care s-a străduit să continue să lucreze de acasă și, timp de patru luni, să se ocupe și de educația copilului, tot ce auzim de la ministrul Educație este amenințarea că vom fi amendați”, a declarat un alt părinte.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *