Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Huawei construiește o unitate de cercetare de valoare în Marea Britanie

Written by on June 29, 2020

Huawei Technologies a declarat că a primit autorizația pentru a construi o unitate de cercetare și dezvoltare în valoare de 1,2 miliarde de dolari în Anglia, relatează Reuters.

Facilitatea va angaja aproximativ 400 de persoane și se va concentra pe producția de dispozitive optice pentru utilizarea în sisteme de comunicații cu fibră optică, a declarat compania într-un comunicat.

Foto: bbc.com

Această mișcare îi va supăra pe oficialii americani și pe unii parlamentari britanici care îi solicită premierului Boris Johnson să reconsidere decizia din ianuarie de a acorda Huawei un rol limitat în rețelele britanice 5G. Washingtonul spune că echipamentele Huawei sunt folosite de Beijing pentru spionaj, o acuzație pe care compania chineză o neagă, informează Mediafax, citat de descoperă.ro

Huawei spune că planurile sunt parte a dezvoltării unui sit de 200 de hectare în apropiere de Cambridge, la aproximativ 70 km nord de Londra și de a stimula investițiile în zonă.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *