Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Consulatul General al României la Manchester își va relua activitatea de lucru cu publicul la ghișeu

Written by on June 28, 2020

O veste importantă așteptată de mulți români din Regatul Unit al Mării Britanii și Irlandei de Nord, a fost anunțată de Ambasada României la Londra.

Începând de luni, 29 iunie 2020, Consulatul General al României la Manchester își va relua activitatea de lucru cu publicul la ghișeu, exclusiv pe bază de (re)programare.
În primă fază, vor fi audiate doar persoanele ale căror programări au fost anulate începând cu data de 23 martie 2020. Acestea vor fi informate prin email sau, după caz, telefonic de către Consulat cu privire la posibilitatea obținerii unei noi programări.
Abia după onorarea programărilor anulate se vor accepta noi programări.

Reprogramarea se poate face prin sistemul de programări http://www.econsulat.ro/ , unde se vor re-valida cererile anulate anterior și se vor pune la dispoziția cetățenilor datele disponibile pentru noile programări.

Pentru orice altă solicitare urgentă, argumentați-o la  manchester.consul@mae.ro, transmițând și documentele justificative ale urgenței (ex. rezervare de călătorie către România, scrisoare de la medic etc) urmând să fiți contactați în vederea programării.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *