Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

FANII LIVERPOOL FC ACUZAȚI DE COMPORTAMENT “INACCEPTABIL” DUPĂ CE ECHIPA LOR A RIDICAT TROFEUL PREMIERE LEAGUE DUPĂ 30 DE ANI DE AȘTEPTARE.

Written by on June 27, 2020

Cei de la conducerea clubului de fotbal Liverpool FC au condamnat comportamentul unor fani care s-au adunat în oraș pentru a celebra trofeul Premier League drept „total inacceptabil”.

Focurile au fost aprinse în timp ce mii au apărut în piața Pier Head, în ciuda restricțiilor privind adunările. De asemenea, pompierii au stins un foc mic izbucnit lângă Liver Building.

Primarul Joe Anderson a spus că evenimentele „au adus la deteriorarea imaginii Clubului de Fotbal Liverpool și orașul Liverpool” relatează BBC.

PA MEDIA

Liverpool FC, Consiliul Municipal și Poliția din Merseyside a emis o declarație comună: „Orașul nostru este încă într-o criză de sănătate publică și acest comportament este inacceptabil.

„Pericolul potențial al unui al doilea val de Covid-19 există și trebuie să lucrăm împreună pentru a ne asigura să nu anulăm tot ce s-a obținut ca în timpul carantinei.

„Când va fi sigur să facem acest lucru, vom organiza o paradă a victoriei atunci când toată lumea va putea ieși împreună pentru a sărbători”.

PA MEDIA

Vineri seara a fost a doua noapte consecutivă în care mulțimea de fani s-a adunat pentru a sărbători prima victorie a clubului în 30 de ani.

@MerseyPolice a instituit o lege temporara care le dă împuternicire polițiștilor de a dispersa orice întâlnire în grupuri, până la 28 iunie.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *