Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Prințul Charles spune că nu și-a recăpătat încă gustul și mirosul după infectarea cu coronavirus

Written by on June 22, 2020

Prințul Charles al Marii Britanii, în vârstă de 71 de ani, s-a îmbolnăvit de Covid-19 în luna martie.

Chiar dacă a avut doar simptome lejere, el a dezvăluit săptămâna aceasta, în timpul unei întâlniri cu personalul de la spitalul Gloucestershire Royal, că nu și-a recuperat gustul și mirosul.

„El a evocat experiența personală”, a declarat pentru BBC Jeff Mills, un asistent social de la spital care s-a întâlnit cu printul. „A vorbit si despre pierderea mirosului și a gustului și că are mereu impresia că suferă de acest lucru”, a continuat acesta.

În timpul vizitei, Prințul Charles a fost însoțit de soția sa Camilla. El a felicitat personalul medical, care a arătat că este „cel mai buni din Regatul Unit” în timpul crizei sanitare. Prințul i-a salutat de departe pe îngrijitori, respectând distanțarea socială. A fost prima ieșire publică a prințului Charles și a soției sale Camilla, după relaxarea masurilor de izolare.

Moștenitorul coroanei britanice a estimat la începutul lui iunie, într-un interviu acordat Sky News, ca „a avut noroc” să aibă doar simptome ușoare. O experiență care l-a „determinat” să militeze pentru a plasa natura „în centru”.

Foto: newmoney.ro

„Am avut noroc în cazul meu si am avut o forma destul de ușoară a bolii. Dar am avut-o și pot să înțeleg ceea ce au îndurat ceilalți”, a declarat el în acest interviu, în videoconferința la televiziunea britanica.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *