Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Se redeschid noi puncte de frontieră, iar reluarea unor rute aeriene se va actualiza săptămânal

Written by on June 16, 2020

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, marți, prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, dar și un al treilea set de măsuri de relaxare, a anunțat, marți, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, la finalul ședinței de guvern.

Astfel, mai multe puncte de frontieră urmează să fie redeschise: Negru Vodă (jud. Constanța), Turnu Măgurele (Telorman), Sighetul Marmației (Maramureș), Rădăuți-Prut (Botoșani), Oancea (Galați), Jimbolia – feroviar (Timiș). Acesta din urmă era deschis până acum numai pentru traficul de mărfuri pe calea ferată, acum va fi deschis și pentru trenurile de călători.

În ceea ce privește reluarea zborurilor comerciale pentru anumite destinații, lista va fi actualizată săptămânal, în funcție de evaluările pe care le va face Institutul Național pentru Sănătate Publică, a arătat Raed Arafat. Asta pentru că se vor relua zborurile spre și dinspre țările pentru care nu se mai aplică măsura carantinării sau a izolării la domiciliu. Or, această listă va fi reevaluată săptămânal de INSP. 

Lista actualizată a țărilor poate fi urmărită AICI.

Următoarea actualizare se va face la sfârșitul săptămânii, astfel încât să fie aprobată de CNSU, iar lista să poată intra în vigoare la 24 de ore de la publicarea hotărârii CNSU, adică din prima zi a săptămânii următoare.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *