Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Cozi lungi la magazinele din Anglia, care s-au redeschis după mai mult de 80 de zile. Cei mai mulți au dat năvală în rețeaua Primark

Written by on June 16, 2020

Cozi imense s-au format în afara magazinelor Primark din Anglia, ieri, în prima zi a redeschiderii după 23 martie.

Sute de cumpărători au fost fotografiați la coadă, în Birmingham, Wolverhampton sau Hull în această dimineață, după trei luni în care magazinele au fost închise.

Potrivit The Mirror, închiderea de trei luni a costat lanțul de magazine Primark 1,5 miliarde de lire sterline.

În total, 153 de magazine Primark s-au redeschis publicului. Măsurile de siguranță vor include personal suplimentar de securitate, semne de avertizare și orar revizuit pe măsură ce lanțul va redeschide și alte magazine.

Foto: edumag

Cu toate acestea, în conformitate cu instrucțiunile guvernamentale, personalul și clienții nu vor fi obligați să poarte mască în magazine.

La intrare, vor exista buline albastre pe pavaj care vor atenționa oamenii să stea la doi metri unul de altul, în timp ce așteaptă la coadă.

Fiecare sucursală va avea, de asemenea, o intrare și ieșire separate.

Mânerele cărucioarelor vor fi curățate după fiecare utilizare, iar clienților li se va cere să utilizeze substanța dezinfectantă din magazine.

Un purtător de cuvânt al lanțului de magazine a declarat pentru Mirror Online: „Nimic nu contează mai mult pentru noi decât sănătatea și bunăstarea angajaților și clienților noștri. Acesta este motivul pentru care nu vom redeschide magazinele noastre în Marea Britanie decât după ce suntem convinși că este sigur și corect să facem acest lucru.”

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *