Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Compania TAROM introduce de pe 8 iunie un nou zbor din București spre Londra și retur. Află prețurile și condițiile

Written by on June 7, 2020

Compania TAROM anunță introducerea, de luni, 8 iunie, a unui nou zbor din București spre Londra și retur. Zborul va fi operat în condiţii speciale, sub incidenţa hotărârii de guvern privind instituirea stării de alertă, iar pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiţii.

Astfel, dinspre Londra spre România vor fi acceptaţi doar cetăţenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Londra sunt acceptaţi doar cetăţenii britanici.

Pentru cursa Bucureşti – Londra, tariful este de 267 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kilograme şi un bagaj de cală de 23 de kilograme, iar pentru Londra – Bucureşti, tariful este de 288 euro, de asemenea, cu toate taxele incluse şi aceleaşi condiţii în privinţa bagajelor.

Începând cu data de 8 iunie, Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru toţi cei care vor intra pe teritoriul acesteia. Înainte de călătorie, pasageri trebuie să completeze un formular special, condiție obligatorie pentru a putea intra în această țară.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

Sursa: https://ziarulromanesc.ne


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *