Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

„Legea anti-sex a lui Boris”. Oare guvernul le interzice britanicilor întâlnirile intime după ce ies din carantină

Written by on June 5, 2020

Relaxarea parțială a restricțiilor a venit și cu o surpriză pentru britanici: interdicția de a face sex cu persoane cu care nu locuiesc. Cel puțin așa interpretează mulți o nouă decizie a guvernului, care interzice vizitele private, cu unele excepții. Măsura i-a surprins pe britanici, mai ales că vine în contextul în care ei au voie acum să-și părăsească locuințele.

Nick Ferrari, jurnalist LBC: Unele ziare scriu că practic nu poți face sex cu cineva, iar asta a fost caracterizată drept legea antisex a lui Boris (Johnson – n.red.), citat de Digi24

Potrivit măsurilor adoptate de guvernul de la Londra, doar persoanele care au motive reale se vor putea întâlni în interiorul unei case. Mulți văd în asta o interdicție sexuală.

Simon Clarke, ministrul Dezvoltării: Încercăm să ne asigurăm că nu vor fi oameni care vor sta departe de casă noaptea, este foarte important ca oamenii să stea acasă, pentru a evita răspândirea virusului.

Mai mult sau mai puțin în glumă, cei obligați să stea în casă în ultimele luni au găsit și o portiță de scăpare: dacă nu se poate acasă, există varinta locurilor publice.

Simon Clarke, ministrul Dezvoltării: Rata de transmitere a virusului în aer liber este mult mai scăzută decât în interior. Nu încurajăm, desigur, oamenii să facă asta în aer liber nici acum, nici altădată.

Nick Ferrari, jurnalist LBC: Nici altădată? Chiar dacă respecți legile decenței publice? Ceea ce spuneți e că nu o vom putea face nici când ne întoarcem la normalitate… Tocmai ați impus o interdicție privind sexul pentru întreaga țară.

Există, însă, și excepții de la noua regulă, iar asta a dat naștere la și mai multe glume.

Piers Morgan, realizator TV: O excepție se referă la atleții de top… ei bine… sau dacă oferi ajutor de urgență. Dacă vreți să știți cum veți putea face sex odată intrată în vigoare această interdicție, întrebați-l pe Dominic Cummings. Poți paria cu propria viață că-i va da de capăt. Sau dacă ești un atlet de top… Sau dacă ești un atlet de top care vrea să ofere ajutor de urgență. Asta pare să fie portița mea de scăpare.

Potrivit unui studiu, doar 40% dintre adulții din Marea Britanie au făcut sex în timpul pandemiei, procentaj cauzat de izolare și distanțarea socială.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *