Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

23 de persoane arestate la Londra, în timpul protestului față de moartea lui George Floyd. Ciocniri cu poliția la Ambasada SUA

Written by on June 1, 2020

23 de protestatari au fost arestați la Londra, în timpul unei manifestații de susținere a protestelor din SUA față de moartea americanului de culoare George Floyd.

Arestările s-au făcut în urma ciocnirilor dintre manifestanți și poliție din fața Ambasadei SUA din Londra, scrie The Sun.

Poliția Metropolitană a confirmat faptul că mai mulți oameni au fost arestați pentru mai multe infracțiuni, printre care și agresarea unor ofițeri de poliție. Cei arestați au între 17 și 25 de ani.

Sute de activiști din capitala britanică au protestat sâmbătă, 30 mai, cu pancarte pe care scria: „Nu este loc pentru rasism” și „Fără dreptate nu există pace”.

Foto: ziarulromânesc.ro

George Floyd a murit după ce a fost agresat de un ofițer de poliție din Minneapolis. Filmul în care polițistul îi ține genunchiul pe gât bărbatului de culoare a stârnit indignarea întregii lumi.

În mai multe orașe din SUA au loc proteste violente în care se cere dreptate pentru George Floyd.

Moartea lui Floyd a adus din nou în atenție acuzațiile de rasism și brutalitate față de poliția din SUA și de pe glob.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *