Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Thailanda – ingenioasă în lupta cu pandemia. “Liftul cu pedale” sau “compania panda” din restaurante sunt doar câteva dintre surprize

Written by on May 22, 2020

Un centru comercial din Thailanda își protejează clienții împotriva noului coronavirus cu o metodă inedită, scrie tgcom24.it.

Seacon Square din Bangkok a introdus pedale în lifturi pentru ca oamenii să nu mai atingă butoanele cu mâinile. 

Clienții au privit uimiți, dar s-au arătat încântați. ”Mă simt mai în siguranță”, a spus una dintre vizitatoare, potrivit mbctv.

Foto. Twitter

Thailanda a deschis de duminică mallurile și marile magazine, pentru prima dată din martie. 

O altă surpriză pentru localnicii extenuați de regulile pandemiei, se realizează cu ajutorul urșilor panda. Ei ajută la respectarea distanțării sociale într-un restaurant.

Un restaurant din Thailanda a găsit o metodă inedită pentru a respecta distanțarea socială și pentru a alunga în același timp plictiseala clienților.

Foto: kumparan

Proprietarii au decis să pună urși panda de pluș la fiecare masă, scrie Reuters. Decizia a venit după ce autoritățile au relaxat restricțiile și au permis redeschiderea restaurantelor, ca urmare a scăderii numărului de cazuri de coronavirus.

”Aveam un singur scaun la mesele unde clienții stăteau singuri, dar mi se părea ciudat. Așa că m-am gândit să le ofer puțină companie”, a glumit proprietarul restauranului din Bangkokâ.

Foto: kumparan

Metoda a dat roade, iar urșii panda așezați la mese au devenit imediat populari. ”Mă face să mă simt mai puțin singură”, a spus una dintre cliente.

”Mai este un avantaj. Așa știm mai ușor unde să ne așezăm ca să nu fim prea aproape unii de alții”, a spus un alt client.

Joi, Thailanda a raportat un singur nou caz de coronavirus și niciun deces.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *