Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

E oficial din 8 Iunie toți cei care vor intra în Regatul Unit vor trebui să se autoizoleze – 14 zile. | Sunt și Excepții

Written by on May 22, 2020

Oamenii care sosesc în Marea Britanie trebuie să se auto-izoleze timp de 14 zile începând cu 8 iunie pentru a ajuta la încetinirea răspândirii coronavirusului, a confirmat astăzi Priti Patel, Ministrul de Interne a Marii Britanii.

Conform BBC, cei care ajung vor trebui să declare în scris unde vor sta în carantină. Se vor face verificări aleatorii și se vor da amenzi de £ 1.000 de lire sterline în Anglia.

Priti Patel, a declarat astăzi 22 mai, că măsura va „reduce riscul de noi cazuri de coronavirus ”

Șoferii de camion, muncitorii agricoli sezonieri și medicii vor fi scutitți de carantina de 14 zile. Nu vor fi supuși carantinei și cei care călătoresc din Republica Irlanda, Insulele Channel și Isle of Man.

Potrivit Home Office, noua politică va fi aplicată în Marea Britanie, deși modul în care aceasta va fi aplicată în Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord va fi determinată de guvernele țărilor respective.

În cazul în care o persoană nu are un spațiu de cazare adecvat, va rămâne în „spații special amenajate de guvern” pe cheltuiala propriei, potrivit șefului Forței de Frontieră, Paul Lincoln.

Pasagerii care sosesc în Marea Britanie vor fi obligați să completeze un formular de contact online oferind detalii despre locul în care își vor petrece 14 zile în auto-izolare.

Home Office a declarat că spațiul de cazare propus va trebui să îndeplinească cerințele necesare, cum ar fi un hotel sau o adresă privată fie cu prieteni sau familia.

Celor care vin li se va spune că ar putea fi contactati în orice moment al carantinei și, în Anglia e deja confirmat, ar putea fi vizitate de autoritățile de sănătate publică care vor efectua controale la fața locului.

În Anglia, o încălcare a autoizolării ar putea fi pedepsită cu un preaviz fix de £ 1.000 de lire sterline sau cu urmărirea penală și cu o amendă nelimitată pentru infractorii persistenți.


Reader's opinions
  1. Oleg   On   June 6, 2020 at 6:11 pm

    Salut , este oficial ca :Șoferii de camion, muncitorii agricoli sezonieri și medicii vor fi scutitți de carantina de 14 zile? Multumesc o zi buna

  2. Deniz   On   June 8, 2020 at 12:39 pm

    Bună ziua. DA!
    Vor exista câteva excepții: anumite grupe profesionale cum ar fi spre exemplu, lucrătorii in agricultură, lucrătorii in domeniul medical sau șoferii de camioane/tiruri nu vor intra in carantina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *