Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Queen va transmite astăzi, în premieră pe YouTube concertul Freddie Mercury Tribute din 1992

Written by on May 20, 2020

Queen va transmite astăzi o proiecție specială, în premieră pe YouTube, a concertului ”Freddie Mercury Tribute”, care a avut loc în ziua de 20 aprilie 1992 pe stadionul Wembley din Londra. Evenimentul este parte a luptei continue cu COVID-19, cu donații care vor merge către Organizația Mondială a Sănătății. Concertul integral va putea fi văzut în această seară, începând cu ora 21:00, citat de Jurnaltv

Concertul din 1992 a avut loc în fața a 72 de mii de persoane. Audiența globală de difuzare a fost de peste un miliard. Concertul a fost un omagiu adus solistului Queen, Freddie Mercury, care a murit de SIDA pe 24 noiembrie 1991. Printre artiștii care i-au adus apoi un tribut au fost George Michael, Elton John, Robert Plant, Metallica și Liza Minelli. 

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Abonează-te pentru ultimile știri și noutăți importante!

Felicitari! Te-ai abonat cu succes!

A fost o eroare. Te rog mai incearcă o dată.

CARAMAN FM will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.