Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

O pereche de ghete purtate de Michael Jordan în 1985 s-a vândut cu o sumă record

Written by on May 18, 2020

O pereche de ghete de baschet cu autograful lui Michael Jordan s-au vândut cu 560.000 de dolari la o licitație online, informează BBC, 22 citată de digi24.

Modelul Nike Air Jordan 1s, purtate de legendarul baschetbalist în primul său sezon la Chicago Bulls, erau evaluate la 100-150.000 de dolari. Recordul anterior a fost stabilit de o pereche de ghete Nike Moon Shoes din 1972, care s-au vândut cu 437.500 de dolari. Michael Jordan purta mărimi diferite la fiecare picior: 47,5 la piciorul stâng și 48,5 la piciorul drept.Perechea de ghete Nike Air Jordan 1s au fost vândute de Jordan Geller, fondatorul muzeului Shoezeum din Las Vegas.

CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Abonează-te pentru ultimile știri și noutăți importante!

Felicitari! Te-ai abonat cu succes!

A fost o eroare. Te rog mai incearcă o dată.

CARAMAN FM will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.