Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Marea Britanie: Orice persoană cu vârsta de peste 5 ani cu simptome de COVID-19 poate solicita un test

Written by on May 18, 2020

Ministrul Sănătății din Marea Britanie a anunțat că orice persoană cu vârsta de peste cinci ani cu simptome de coronavirus poate să solicite un test. Ministrul Matt Hancock a afirmat că testele vor fi disponibile la centrele mobile și pot fi rezervate online.

Hancock a declarat în Camera Comunelor: „Extindem eligibilitatea pentru testare mai mult ca niciodată. Am efectuat 100.678 de teste. În fiecare zi avem multă capacitate și asta înseamnă că mai multe persoane pot fi testate, iar virusul se ascunde în mai puține locuri.”

„Oricine are o tuse continuă, temperatură ridicată sau pierderea sau schimbarea simțului gustului sau al mirosului poate rezerva un test vizitând nhs.uk/ coronavirus”, a spus ministrul, citată de ziarulromanesc

Decizia vine după ce guvernul a extins simptomele de recunoaștere a bolii COVID-19 afirmând că oamenii ar trebui să se auto-izoleze dacă își pierd simțul mirosului sau gustului.

Medicii au salutat noutatea, dar au spus că a durat prea mult timp, Marea Britanie rămânând în urma altor țări și a Organizației Mondiale a Sănătății, după ce specialiștii ORL au anunțat asta pentru prima dată, în martie.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *