Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

IATĂ CUM VA ARĂTA DACIA LOGAN 2021

Written by on May 18, 2020

Premieră pentru Dacia Logan. Dacia pregătește o mulțime de surprize pentru anul viitor, printre care și un nou Logan. Acesta ar putea avea în premieră o versiune hibridă, citată de protv.ro

Lansat în 2004, Loganul a stârnit rapid un val de entuziasm, inclusiv în ţările dezvoltate. Cincisprezece ani mai târziu, succesul brandului este incontestabil în Europa, chiar dacă Loganul nu se mai bucură de aceeași popularitate.

Foto: protv.ro

Dacia Logan 2021 la bord, va avea un aranjament identic cu cel al viitoarei Dacia Sandero. La nivelul consolei va fi aşezat un ecran tactil mai mare şi mai accesibil pentru şofer.

Varianta hibrid a noului Logan va include o parte din elementele tehnice ale noului Clio. Noului Logan îi poate fi asociat chiar sistemul E-Tech, bazat pe două motoare electrice alimentate de o baterie care oferă o capacitate de 1,2 kWh. Însă, acest motor nu va ajunge sub capota maşinii înainte de 2023.

Noul Logan, ce va fi lansat în 2021, va avea un design îmbunătăţit şi va avea în premieră o versiune hibridă.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *