Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

A fost desemnată cea mai tânără miliardară pe forțe proprii din lume. Află ce sumă are în conturi

Written by on May 17, 2020

Forbes a lansat lista anuală a celor mai bogați oameni din lume, iar deținătoarea brand-ului de cosmetice “Kylie Cosmetics” rămâne pentru al doilea an consecutiv cea mai tânără miliardară pe forțe proprii, la 22 de ani.

În 2019, vedeta l-a detronat pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, carea avea 23 de ani când a făcut primul miliard, în urma cu 11 ani.

Kylie Jenner, fiica lui Kris și Caytlin și sora vitregă a surorilor Kardashian, a stârnit o mulțime de controverse anul trecut, când a fost desemnată miliardară pe forțe proprii. Mulți au contestat acest titlu, scoțând în evidență faptul că tânăra se trage dintr-o familie înstărită și foarte celebră , citată de peroz.ro

Reprezentanții Forbes nu au ezitat: “În ciuda ajutorului primit de la familia celebră , Kylie nu a moștenit averea, ci și-a construit-o prin propriul business. Este miliardară fiindcă la această cifră este estimată suma din conturile ei”.

Kylie a ajuns pentru prima dată pe lista miliardarilor în martie 2019, când a devenit cea mai tânără bogătașă din istoria acestei liste. Apoi, în noiembrie anul trecut, a vândut 51% din brandul ei, “Kylie Cosmetics”, către Coty Inc. pentru 600 de milioane de dolari.

Acordul, care s-a încheiat în ianuarie, a făcut ca afacerea să fie estimată la 1,2 miliarde de dolari. Kylie încă deține exclusiv celelalte 49 de procente.

Prin prisma averii sale, tânăra de 22 de ani este una dintre cele 2.095 de persoane din lume cu o avere de zece cifre: “Nu mă așteptam la nimic atunci cand am pornit această afacere. Nu am prevazut viitorul, dar recunoașterea primită îmi dă un sentiment minunat”, a spus ea.

Kylie, care este cea mai tânără și mai bogată membră a familiei Kardashian-Jenner, și-a început linia de cosmetice în 2015, când vindea rujuri de 29 de dolari.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *