Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Marea Britanie declară război obezităţii. Din 22,332 de persoane decedate din cauza noului coronavirus, 5873 sufereau de diabet.

Written by on May 16, 2020

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, declară război obezităţii care creşte riscul de deces. Persoanele ce suferă de obezitate sunt de două ori mai expuşi internării în urma infecţiei cu coronavirus în Marea Britanie. Unul din trei adulţi din Marea Britanie este considerat a fi obez din punct de vedere clinic, relatează Daily Mail, ci de zcj.ro

Premierul Boris Johnson doreşte să pună în aplicare un plan pentru a scădea procentele. Acesta se pregăteşte de un război cu obezitatea după ce chiar el a avut de suferit din cauza surplusului de greutate. Boris Johnson a fost internat la terapie intensivă în urma infectării cu noul coronavirus.

El doreşte să investescă mai mult în sport. Principal fiind ciclismul ca formă principală de deplasare la muncă.

Săptămâna trecută un studiu important al Universităţii din Oxford a descoperit că persoanele ce suferă de obezitate au un risc de două ori mai mare să ajungă la spital în urma infectării cu coronavirus. Iar persoanele ce suferă de obezitate morbidă au un risc de trei ori mai mare de deces.

Marea Britanie a anunţat recent un pachet de două miliarde de lire sterline care are ca scop încurajarea ciclismului şi a mersului pe jos. Boris Johnson doreşte să suplimenteze suma şi să grăbească implementare sa, scrie Mediafax.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *