Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Ferrari luptă împotriva Covid-19! F15 – inovația care va salva vieți

Written by on May 15, 2020

Oficialii de la Ferrari au anunțat că au construit un ventilator pulmonar, care poate fi utilizat în lupta cu coronavirusul.

Inovația numită F15 a fost construită într-un interval foarte scurt, de numai 5 săptămâni, din materiale ușor utilizabile, împreună cu Institutul Tehnologic din Italia.

“Am început construcțiile pe data de 21 martie, iar pe 25 aprilie primul prototip a fost deja finalizat.”, a informat Corrado Onorato, managerul departamentului de inovații de la Ferrari.

Foto: motorsport.ro

Destinat nivelului mediu din instituțiile sanitare, ventilatorul este ușor de asamblat și utilizat și va ajuta la optimizarea consumului de oxigen în rândul pacienților infectați cu Covid-19. În plus, aparatul poate fi construit pe baza unor materiale cu costuri reduse.

Mercedes, marea rivală a Scuderiei, a demarat un proiect asemănător în urmă cu o lună, prezentând în luna martie planurile unor aparate respiratorii destinate spitalelor, citat de eurosport.ro.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *