Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Măsurile obligatorii pentru pasagerii de pe Aeroportul „Henri Coandă” începând cu 15 mai

Written by on May 14, 2020

Pasagerii de pe Aeroportul „Henri Coandă” din București, începând cu 15 mai vor fi obligați să poarte permanent măști de protecție și să păstreze minimum un metru distanță față de cei din jur. Oficialii aeroportului anunță, de asemenea, că stația de autobuz și peronul de debarcare din taxi sau autoturism au fost repoziționate pentru a permite amplasarea unor corturi speciale de acces pentru pasageri. Și procedurile de îmbarcare și debarcare au suferit modificări, spune, la RFI, purtătorul de cuvânt al aeroportului „Henri Coandă”, Valentin Iordache, citat de rfi.ro.

Conducerea Aeroportului „Henri Coandă” informează călătorii ca, debarcarea se va face la distanță față de terminal, aceștia urmând a fi dirijați direct către corturile de așteptare. Întreg traseul pasagerilor este marcat în mod vizibil.

Purtarea măștii de protecție, cât și păstrarea unei distanțe fizice de 1 metru față de cei din jur, este obligatorie pe toată durata aflării în aeroport. E important să vă ghidați după indicațiile autocolantelor amplasate pe pardoseală.

De la corturi către terminalul de pasageri se va pleca în grupuri organizate de către angajații aeroportului, în funcție de destinație și ora programată a cursei.

În zona publică a terminalului de pasageri nu este permisă staționarea. În acest sens, au fost eliminate toate banchetele din zonă.

Foto: libertatea.ro

După efectuarea formalităților de check-in, pasagerii vor urma fluxul obișnuit, păstrând distanța de 1 metru față de cei din jur. Purtarea măștii este obligatorie inclusiv la efectuarea formalităților de acces și la controlul de securitate.

Autobuzele de transfer la/de la avion vor fi ocupate la maximum 50% din capacitate.

Îmbarcarea în aeronavă se va face începând cu rândul cel mai îndepărtat față de ușa avionului. Debarcarea se va face începând cu rândul de lângă ușă.

Pe întreg fluxul de pasageri plecări/sosiri sunt amplasate dispensere cu soluții dezinfectante, astfel nu economisiți utilizarea acestora în special după efectuarea controalelor. Infrastructura de terminal din zonă este dezinfectată de minimum 10 ori/zi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *