Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Ai ajuns în România? Iată ce trebuie să știi despre noile măsuri de călătorie cu Uber după 15 mai

Written by on May 14, 2020

În plin proces de schimbare și adăptare Uber anunță că lansează funcția de verificare a măștii de protecție, ca parte dintr-o nouă serie de măsuri pentru siguranță. Șoferilor li se va cere să își facă un selfie pentru a confirma că poartă o mască de protecție sau că își acoperă fața.

”Și pasagerii vor fi obligați să poarte masca de protecție”, spune, la RFI, managerul general al Uber România, Nicoleta Schroeder. Ea mai dezvăluie că toate mașinile vor fi echipate cu un paravan de protecție, amplasat între șofer și pasager.

Măsurile de siguranță pe care compania le ia în România includ și panouri separatoare instalate gratuit în mașini, o listă de măsuri pe care atât utilizatorii, cât și șoferii trebuie să le respecte în timpul cursei, materiale cu informații despre siguranță amplasate în mașini și echipament de protecție pentru șoferi, citat

Foto: Adevarul.ro

Cei care nu respectă această măsură nu se vor putea conecta și nu vor putea utiliza aplicația. În plus, aceștia vor fi rugați să confirme că au luat măsuri suplimentare de siguranță, cum ar fi dezinfectarea mașinilor în mod regulat, sau oferirea de dezinfectant pentru mâinile călătorilor.

Călătorii vor primi în aplicație notificări referitoare la siguranță, înainte de începerea unei curse. Aceștia vor fi rugați să confirme că au luat câteva măsuri cheie recomandate de autoritățile de sănătate publică, cum ar fi spălarea mâinilor înainte de urcarea în mașină, alegerea banchetei din spate în timpul călătoriei și deschiderea geamurilor pentru a facilita ventilația.

Aceste noi măsuri de siguranță vor fi introduse începând de luni, 18 mai, și vor rămâne în vigoare până la finalul lunii iunie, când vor fi revizuite conform următoarelor recomandări oficiale de sănătate, citat de ifr.ro

Foto: unimedia.info.ro

Încă de la începutul epidemiei, Uber a luat o serie de măsuri importante pentru a se asigura că toți utilizatorii platformei sunt în siguranță. La nivel global, Uber investește 50 de milioane de dolari pentru a se asigura că fiecare șofer și curier are acces la echipament de protecție și produse de curățenie și dezinfectante necesare pentru a lucra în siguranță pe platformă.

În plus, în Regatul Unit, Uber va încheia un parteneriat cu Unilever, pentru a pune la dispoziția șoferilor și curierilor britanici truse pentru igienă, cu planul de a extinde această inițiativă în mai multe țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Trusele vor conține, printre altele, spray antibacterian universal Cif și gel cu alcool pentru mâini Lifebuoy.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse oficiale.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *