Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

(Video) ALL INCLUSIVE TURCESC – SALVAT. A SCĂPAT DE CARANTINA DE 14 ZILE

Written by on May 11, 2020

Turcii o iau iar înaintea tuturor. Potrivit declarațiilor Ministrului Culturii și Turismului, Mehmet Nuri Ersoy, zborurile externe vor începe la începutul lunii iunie. Ca măsuri de precație la toate punctele de frontieră vor fi instalate “stații de test Covid 19”.

Toți turiștii locali și străini vor fi supuși unui test de 2-3 minute pe aeroporturi și la punctele de trecere a frontierei. 

De asemenea, “Carantina obligatorie de 14 zile” nu va fi practicată la intrare în Turcia pentru nici o naționalitate.

Foto: https://adevarul.ro/

S-au stabilit 132 de criterii unde sunt incluse și măsurile agreate de către comunitatea internaționala pentru combatarea virusului și se vor elibera certificate “Zona Non-Covid 19” la hoteluri și localuri care respectă aceste criterii. Aceste măsuri vor fi inspectate de minim 2 ori pe lună și situația cerificatelor se va actualiza lunar.

Sistemul All inclusive va continua. Se va schimba doar modul de servire al băuturilor și al mâncărurilor, care va fi făcut doar de personal. În hoteluri și restaurante, distanța dintre mese va fi de un metru și jumătate, iar distanța dintre scaune va fi de 60 de centimetri. Sistemul all-inclusive va continua.

Foto: https://www.familytravel.ro/

La pachetele de training ale lucrătorilor din domeniul turistic s-a adăugat și capitolul Pandemie, absolut obligatoriu tuturor hotelurilor care doresc să obțină certificatul.

Astăzi va fi declarată și trimisă o scrisoare de intenție tuturor țărilor partenere în domeniul turismului care va include detalii și măsuri legate de certificatul “Zona Non-Covid 19” . Turcia se vrea a fi cea mai sigură destinație și în timpul Covid-19, iar clipul de mai jos îi confirmă ambiția:


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *