Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

De luni putem ieși la picnic, școlile primare se deschid la sfârșitul lunii mai, pub-urile în august, iar sălile de sport în octombrie

Written by on May 8, 2020

Viața englezească începe iar să prindă culoare. Planul de ridicare a restricțiilor impuse de pandemia Covid-19, prevede că centrele de grădinărit se vor deschide de luni, 11 aprilie, școlile primare la sfârșitul lunii mai, pub-urile în august, iar sălile de sport din octombrie. 

Potrivit Daily Mail, premierul Boris Johnson va dezvălui duminică, 10 mai, planul de ieșire, după ce majoritatea oamenilor din Marea Britanie au petrecut mai mult de șase săptămâni acasă, ieșind doar pentru nevoi esențiale.

Propunerile guvernului vor fi astfel împărțite în cinci etape ce vor intra în vigoare în lunile următoare iar primele primele schimbări vor viza deschiderea centrelor de grădinărit și permiterea exercițiilor fizice în aer liber pe timp nelimitat.

 Foto: Mediafax.ro

De asemenea, tot de luni vor fi permise statul la soare, picnicurile și se vor deschide piețele în aer liber.

A doua etapă va fi la sfârșitul lunii mai, când se vor deschide treptat școlile primare, începând cu clasele mai mici și vor fi permise unele sporturi în aer liber, cum ar fi golful și tenisul și eventual înotul în aer liber.

Spre  sfârșitul lunii august s-ar putea redeschide cafenelele, apoi pub-urile și restaurantele, și abia în octombrie sălile de sport.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *