Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Revolut schimbă regulile din cauza Brexit. Iată ce trebuie să știi dacă deții un cont

Written by on May 7, 2020

Compania britanică anunță că toți clienții din țările est-europene și cei din centrul Europei (inclusiv cei români) vor fi transferaţi din subordinea Băncii Angliei către cea a Lituaniei.

Subiectul prezentată în presa britanică, informeză că entitatea din Lituania are aceleași drepturi ca Revolut Ltd, entitatea britanică a firmei, și le paşaportează în toată Europa. De asemenea, pentru eventuale nemulțumir legate de practicile Revolut sau probleme cu conturile, Banca Lituaniei va fi entitatea de supraveghere la care pot fi depuse reclamații.

„În acest fel, ne vom asigura că puteți continua să utilizați serviciile Revolut indiferent de impactul Brexit. Vei continua să ai acces la toate serviciile și funcțiile, iar fondurile tale se vor odihni în siguranță în conturile protejate la băncile partenere”, se arată în email-ul trimis de Revolut.

revolut.com
Foto: revolut.com

Dacă ai cont Revolut, e posibil să fii înștiințat despre aceste mutări în această perioadă. Potrivit legislației, fintech-ul britanic are obligația să-și anunțe clienții vizați de această mutare. Britanici au peste 10 milioane de clienți, iar în România au depășit pragul de un milion de utilizatori.

Compania de tip fintech a demonstrat că se poate impune pe o piață dominată de giganții bancari clasici. A luat naștere în Marea Britanie și a devenit, între timp, primul unicorn al Regatului, cu o valoare de piață de peste 1 miliard de dolari.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *