Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

A făcut bine Ianis Hagi să vină la Rangers și cum poate deveni cel mai bun jucător din lume?!

Written by on April 3, 2018

   Ianis Hagi este văzut ca unul din cele mai mari talente europene. La doar 21 de ani multe cluburi mari îi monitorizează cariera. În vara anului trecut tânărul a semnat cu campiona Belgiana Genk. Însă după un start promițător în care chiar și a marcat încet încet Hagi Jr. se vedea mai des pe banca de rezerva decât în teren.

Sau înmulțit vocile celor care spun că Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze nici la Fiorentina nici la Genk din cauza presiunii puse pe umerii săi de mult mai celebrul său tată. Gheorghe Hagi. „Greutatea” lui Gheorghe Hagi a cântarit enorm și în ce privește relația cu belgienii de la Genk. Gică Hagi i-a acuzat pe Belgieni ca aceștia l-au irosit și ca nu nu i-au oferit timp suficient pentru a se adapta și crește. Ianis Hagi a debutat weekend-ul trecut la 1 februarie 2020 pentru Glasgow Rangers, la numai o zi după venirea sa în Scoția.

Mijlocașul român a fost introdus în minutul 77 al meciul cu Aberdeen, încheiat 0-0. Iar la câteva zile, la 5 februarie Steven Gerrard, fostul mare fotbalist al lui Liverpool și actualul antrenor al lui Rangers, a decis să îl titularizeze pe Ianis Hagi la meciul cu Hibernian, iar acesta nu a dezamăgit. Mijlocasul român a înscris golul de 2-1 pentru formația din Glasgow, chiar în ziua în care tatăl său împlinea 55 de ani.